Vinete Parmigiana Runde
Reteta vinete Parmigiana runde ar putea satisface pofta mediteraneană în jurul valorii de 45 minute. Acest fel principal are 518 calorii, 28G de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru $2.57 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pesmet, brânză mozzarella, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este solid. Încercați Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți în 3 boluri separate făină, ouă și pesmet. Dragă vinetele în făină și acoperă cu ou, lăsând să se scurgă excesul. Dragă vinete în pesmet.
Într-o tigaie mare și grea, încălziți uleiul de 1/4 inch la foc moderat până când este fierbinte, dar nu fumează și prăjiți rondele de vinete în loturi de 3 minute pe fiecare parte, transferându-le cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Aranjați rondele pe o foaie de copt și acoperiți cu sos de roșii și mozzarella. Se fierbe aproximativ 2 centimetri de la căldură până când brânza este topită, aproximativ 3 minute.