Vinete parmezan de la Betty ' s Kitchen

Vinete parmezan de la Betty ' s Kitchen
Vinete parmezan de la Betty ' s kitchen October ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 153 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,15 USD pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, sos de spaghete, pesmet condimentat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 16 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 49%. Rețete similare includ Bucătăria de desene animate: vinete stoarse de două ori, Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), și Usturoi vinete și roșii răspândit (Mirza Ghasemi) din ' noua bucătărie Persană.

Instrucțiuni

1
Setați controlul cuptorului la fiert. Pulverizați Generos ambele părți ale fiecărei felii de vinete cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Se pune pe raft în tigaie broiler. Se fierbe cu vârfuri de 4 până la 5 inci de la căldură aproximativ 10 minute, întorcându-se o dată, până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
În timp ce vinetele se fierb, amestecați parmezanul și firimiturile de pâine; aruncați cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se încălzește sosul de spaghete în cratiță de 1 litru la foc mediu aproximativ 2 minute, amestecând ocazional, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Scoateți din căldură; acoperiți pentru a se încălzi.
6
Presărați 1 cană de brânză mozzarella peste felii de vinete. Puneți amestecul de pesmet peste brânză. Se fierbe aproximativ 1 minut sau până când brânza se topește și firimiturile se rumenesc. Top vinete cu sos de spaghete și restul de 1/2 cană brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Sos De PasteSos De Paste
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
DificultateNormal
Gata În16 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista