Vinete Parmezan Caserola

Vinete Parmezan Caserola
Reteta Vinete parmezan caserola ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Pentru $1.14 pe portie, veți obține o farfurie care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 201 calorii. Această rețetă de la Toateretete are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, sos marinara, fulgi de piper și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 48%, care este solid. Încercați Vinete Parmezan Caserola, Vinete Parmezan Caserola-Fără Gluten, și Vinete Parmezan Caserola-Fără Gluten pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați 5 felii transversale din zona centrală a fiecărei vinete, cu grosimea de aproximativ 1/2 inch, pentru a totaliza 10 felii. Cojiți și tăiați bucățile rămase de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare până când uleiul este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Presărați ușor feliile de vinete cu un vârf de sare și gătiți în tigaie fierbinte în loturi până se înmoaie ușor, aproximativ 3 minute pe fiecare parte. Puneți felii de vinete deoparte pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
TigaieTigaie
5
Încălziți 1 lingură de ulei de măsline în tigaie și gătiți usturoiul aproximativ 10 secunde; adăugați vinetele tăiate cubulețe și condimentați cu un vârf de sare și fulgi de piper roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Ardei RoșuFulgi De Ardei Roșu
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Se sotează până când vinetele se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Se toarnă sosul marinara și apa. Întoarceți focul la mediu-mic și gătiți până când vinetele sunt fragede, aproximativ 15 minute; se amestecă ocazional. Dacă sosul devine prea gros, adăugați puțină apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
VineteVinete
SosSos
ApăApă
8
Combinați brânza ricotta, 1/2 cană parmezan, brânză pepperjack, un vârf de sare și un vârf de piper negru într-un bol până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
Piper NegruPiper Negru
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Întindeți aproximativ 2 linguri amestec de brânză peste fiecare felie de vinete. Îndoiți feliile de vinete în jumătate pentru a închide amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
BrânzăBrânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Întindeți aproximativ jumătate din sos într-un vas de copt de 8x8 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Așezați felii de vinete pliate într-un singur strat în vas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
12
Întindeți sosul rămas peste feliile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
13
Combinați pesmetul, 1/2 cană parmezan și 2 linguri ulei de măsline într-un bol; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
PesmetPesmet
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
14
Întindeți amestecul de firimituri peste caserola de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când caserola se fierbe și firimiturile se rumenesc, 35 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Antinori Badian a Passignano Chianti Classico Gran Selezione. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
De culoare roșu rubiniu intens, vinul prezintă arome atât de fructe, cât și senzațiile tipice de stejar, care fuzionează armonios și oferă, de asemenea, note balsamice și grafit pe nas. Gustul este bogat, cu taninuri suple și echilibrate, împreună cu prospețimea vibrantă tipică Sangiovese. Finisajul și postgustul sunt de persistență notabilă și repetă notele de fructe de pădure simțite mai întâi pe nas.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista