Vinete Parmezan
Parmezanul de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 253 calorii, 17g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 1,8 USD pe porție. 2748 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați busuioc, brânză mozzarella parțial degresată, oregano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este super. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle și firimiturile de pâine în boluri separate de mică adâncime. Înmuiați vinetele în ouă, apoi acoperiți-le în firimituri.
Așezați pe foi de copt acoperite cu spray de gătit.
Se coace la 350 la 15-20 de minute sau până se înmoaie și se rumenesc, întorcându-se o dată.
Într-un castron mic, combinați ciupercile, busuiocul și oregano. Într-un alt castron mic, combinați brânzeturile mozzarella și parmezan.
Întindeți 1/2 cană de sos într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Strat cu o treime din amestecul de ciuperci, vinete, 3/4 cană sos și o treime din amestecul de brânză. Repetați straturile de două ori.
Se coace, neacoperit, la 350 de minute, timp de 25-30 de minute sau până se încălzește și brânza se topește.