Vinete Murate La Grătar
Vinetele murate la grătar necesită aproximativ 50 minute de la început până la sfârșit. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 211 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 6. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca garnitură. 8 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, frunze de mentă proaspăt, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 33%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Vinete Murate, Vinete murate cu mentă și usturoi, și Snapper Roșu Murat Cu Vinete Și Pepene Galben.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Scoateți capătul tulpinii din vinete.
Tăiați fiecare vinete pe jumătate pe lungime și feliați în felii de lună groase de jumătate de inch. Într-un bol mare de amestecare, aruncați vinetele cu sarea kosher și lăsați să stea aproximativ 15 până la 20 de minute. Clătiți și uscați bine vinetele și aruncați cu 2 linguri de ulei de măsline și un vârf de piper.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Când tigaia pentru grătar este fierbinte, gătiți feliile de vinete până când sunt marcate frumos pe ambele părți.
Între timp, într-un castron mic de amestecare, amestecați zahărul și usturoiul în oțet, amestecați pasta de chili și uleiul de măsline rămas.
Adăugați ierburile și verificați dacă sunt condimentate cu sare și piper.
Când vinetele sunt marcate frumos pe ambele părți, scoateți-o din tigaie și adăugați-o imediat la marinată (un vas de copt superficial funcționează bine pentru a vă asigura că toate vinetele sunt acoperite cu marinată).
Lăsați vinetele să se răcească la temperatura camerei și serviți sau dați-le la frigider într-un recipient sigilat.