Vinete marocane cu cuscus

Vinete marocane cu cuscus
Vinetele marocane cu cuscus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 344 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cuscus Marocan, Cuscus Marocan, și Miel Marocan Cu Cuscus pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați amestecul de condimente, vinete și următoarele 6 ingrediente (vinete prin usturoi); saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați suc de roșii, suc de portocale și apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se ia de pe foc; se amestecă cuscusul. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate67
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista