Vinetele marocane cu cuscus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 6 porții cu 344 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.48 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, scorțișoară măcinată, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este minunat. Încercați Cuscus Marocan, Cuscus Marocan, și Miel Marocan Cu Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mic; se amestecă bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
2
Încălziți uleiul într-un cuptor olandez rezistent la cuptor la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
3
Adăugați amestecul de condimente, vinete și următoarele 6 ingrediente (vinete prin usturoi); saut 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
4
Adăugați suc de roșii, suc de portocale și apă; aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
3 Cani De Porumb Din Boabe Intregi Conservate, Scurse
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
5
Se ia de pe foc; se amestecă cuscusul. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 20 de minute.