Vinete la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide

Vinete la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide
Vinetele la grătar în stil indonezian cu sos picant de arahide ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 74 de cenți pe porție. O porție conține 239 calorii, 4G de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de susan oriental, șalotă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 37%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Satay de vită indoneziană cu sos picant de arahide, Vinete fripte în stil thailandez și mazăre Snap cu sos de nucă de cocos-arahide, și Salată Indoneziană Cu Sos De Arahide pentru rețete similare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista