Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Vinetele fierte cu ceapă și roșii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 223 calorii. Dacă aveți la îndemână ceapă, suc de lămâie, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este excelent. Încercați Ulei de măsline-vinete fierte cu sos proaspăt de roșii și rodie, Gulere fierte în sos de roșii-ceapă, și Curry de vinete, roșii și ceapă verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înjumătățiți vinetele pe lungime și scorați carnea de 1/2 inch adâncime într-un model încrucișat pentru a face pătrate de 1 inch (nu tăiați pielea). Aranjați jumătățile de vinete, tăiați părțile în sus, într-o tigaie mare și condimentați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
3
Gatiti ceapa in 3 linguri de ulei intr-o tigaie mare antiaderenta la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați roșiile, pătrunjelul, busuiocul, sucul de lămâie, 2 lingurițe de zahăr și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Tomate
Pătrunjel
Busuioc
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Împărțiți toppingul între jumătățile de vinete, îngrămădind în centre. Se amestecă împreună apă, restul de 1/4 cană de ulei și restul de lingură de zahăr până când zahărul este dizolvat, apoi se adaugă în tigaia de prăjire. Acoperiți bine tigaia cu folie și coaceți în mijlocul cuptorului, ungând vinetele la fiecare 15 minute cu lichid de gătit, 45 de minute. Descoperiți și coaceți până când vinetele sunt fragede (se vor prăbuși și se vor aplatiza ușor) și lichidul de gătit este redus și începe să se caramelizeze, cu aproximativ 40 de minute în plus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Zahăr
Apă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De Prăjire
Cuptor
Folie De Aluminiu
6
Se servește fierbinte sau la temperatura camerei, stropit cu sucuri de tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
1
* Vinetele fierte pot fi făcute cu 1 zi înainte, apoi răcite complet înainte de a fi răcite, acoperite. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.