Vinde-ți sufletul ouălor Diavolului
Vinde-ți sufletul diavolului ouă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 24 și costă 14 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 46 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de sos cremos de salată, muștar, pudră de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 10%, ceea ce nu este atât de uimitor. Încercați Lil ' Devil Eggs, Nu atât de ouă diavol-ish, și Huevos Diablo {Ouă Diavol} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ouăle într-o cratiță într-un singur strat cu suficientă apă pentru a acoperi cu 1 inch. Acoperiți cratița și aduceți apa la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, scoateți-o de pe foc și lăsați ouăle să stea în apă fierbinte timp de 15 minute.
Se toarnă apa fierbinte, apoi se răcește ouăle sub apă rece. Cojiți o dată rece.
Uscați bine ouăle cu prosoape de hârtie și feliați-le pe jumătate pe lungime.
Scoateți gălbenușurile și puneți-le într-un bol. Puneți gălbenușurile cu o furculiță și amestecați zahărul, sarea, pudra de ceapă, praful de usturoi și piperul alb.
Adăugați muștarul, maioneza, pansamentul pentru salată și oțetul, pe rând, amestecând pentru a încorpora fiecare ingredient înainte de a adăuga următorul.
Se toarnă o linguriță de amestec de gălbenuș în cavitatea fiecărei jumătăți de ou și se presară cu boia de ardei.