Vinaigretă De Șalotă Prăjită
Vinaigreta prăjită de șalotă necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 89 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Încercați Porumb prăjit cu vinetă de busuioc-șalotă, Ardei Alep-carne de porc prăjită cu vinetă de șalotă, și Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cojiți șalotele și aruncați cu 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mare. Aranjați șalotele pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când șalotele sunt foarte fragede, întorcându-se o dată după 15 minute.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Șalotă prăjită cu puls, oțet de vin alb și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 până la 5 ori sau până se amestecă bine. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet 1/3 cană de ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant, procesând 15 până la 20 de secunde sau până când amestecul este amestecat și neted.
Serviți imediat. Păstrați vinaigreta într-un recipient etanș la frigider timp de până la 5 zile.
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute și bateți chiar înainte de servire.