Vinaigretă De Șalotă Prăjită

Vinaigretă De Șalotă Prăjită
Vinaigreta prăjită de șalotă necesită în jur 10 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 89 calorii, 0g de proteine, și 9g de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, ulei de măsline, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 15%. Încercați Porumb prăjit cu vinetă de busuioc-șalotă, Ardei Alep-carne de porc prăjită cu vinetă de șalotă, și Salată De Sparanghel Prăjit Și Rucola Cu Vinetă De Șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cojiți șalotele și aruncați cu 1 lingură. uleiul de măsline într-un castron mare. Aranjați șalotele pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Coaceți la 400 timp de 25 de minute sau până când șalotele sunt foarte fragede, întorcându-se o dată după 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Șalotă prăjită cu puls, oțet de vin alb și următoarele 4 ingrediente într-un robot de bucătărie de 3 până la 5 ori sau până se amestecă bine. Cu procesorul în funcțiune, turnați încet 1/3 cană de ulei de măsline prin jgheabul alimentar într-un flux lent și constant, procesând 15 până la 20 de secunde sau până când amestecul este amestecat și neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
6
Serviți imediat. Păstrați vinaigreta într-un recipient etanș la frigider timp de până la 5 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
7
Lăsați să stea la temperatura camerei timp de 10 minute și bateți chiar înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista