Vin Santo Zabaglione cu portocale și Grapefruit
Vin Santo Zabaglione cu portocale și Grapefruit este un fără gluten, fără lactate și vegetarian băutură. O porție conține 138 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 84 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Cap la magazin și ridica crema de tartru, ou, roz, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miere de portocale și grapefruit, Spritzer De Grapefruit Portocaliu, și Grapefruit Portocaliu Medley pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați coaja și miezul alb din portocale și grapefruit cu un cuțit ascuțit, apoi tăiați secțiunile libere de membrane.
Scurgeți fructele într-o sită mare așezată peste un castron 5 minute, rezervând suc pentru o altă utilizare. Aruncați fructele cu 1 lingură de zahăr.
Bateți oul, restul de 2 linguri de zahăr, vin santo, cremă de tartru și un vârf de sare într-un cazan dublu sau într-un bol metalic așezat peste o oală cu apă clocotită cu un mixer electric de mână la viteză medie până când se îngroașă ușor și spumos, aproximativ 5 minute (amestecul se va spuma și apoi va scădea puțin înainte de îngroșare).
Împărțiți fructele între 4 pahare cu tulpină și acoperiți cu zabaglione.
Ouăle nu vor fi gătite complet în acest desert, ceea ce poate fi îngrijorător dacă există o problemă cu salmonella în zona dvs.
Fiecare porție aproximativ 154 de calorii și 1 gram de grăsime