Vin Fiert
Vinul fiert ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,32 USD pe porție. O porție conține 390 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, FODMAP prietenos și vegan dieta. Un amestec de lămâie, portocală, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vin fiert – nu trebuie confundat cu vinul de mucegai, Vin Fiert {Vin Fierbinte-Vin Chaud}, și Vin Fiert.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Puneți zahărul și apa într-o oală grea de 5 litri la foc mediu-mare și amestecați până se dizolvă tot zahărul. Răzuiți semințele de vanilie din păstăi și adăugați-le în oală împreună cu fasolea de vanilie și rozmarinul. Se fierbe încet timp de încă 5 minute la foc foarte mic.
Între timp, într-o bucată de pânză de brânză așezați scorțișoara, cardamomul și cuișoarele în centru. Trageți cele patru capete împreună și legați șirul de bucătărie în jurul acestuia pentru a face o pungă mică. Asigurați-vă că lăsați suficient șir pentru a lega în jurul mânerului exterior pe oală pentru o îndepărtare ușoară.
Adăugați punga de condimente, vinul, coniacul și fructele tăiate.
Lăsați-l să fiarbă la foc mic timp de aproximativ 1 oră. Nu lăsați niciodată să fiarbă.