Vin alb fiert cu coniac de pere
Vinul alb fiert cu coniac de pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de pere asiatice, miere, coniac de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Vin alb fiert cu coniac de pere, Crock-Pot Vin Roșu Fiert Cu Brandy, și Vin alb fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți vinul într-o cratiță medie grea cu anasonul stelar, ghimbirul, cardamomul, cuișoarele și mierea (începeți cu 3 linguri și reglați mai târziu, dacă este necesar). Puneți tigaia la foc mediu și aduceți doar la foc mic, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați vinul să se muleze cel puțin 15 minute.
Gustați și adăugați mai multă miere dacă doriți. Reîncălziți ușor vinul până începe să se aburească, apoi opriți focul și amestecați coniacul.
Împărțiți între 4 căni sau pahare rezistente la căldură, punând câteva condimente întregi în fiecare cană, dacă doriți, și adăugați o felie de pere asiatice. Toddy departe!
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Food 52 Volumul 2 De Amanda Hesser și Merrill Stubbs, 8012 William Morrow