Vin alb fiert cu coniac de pere

Vin alb fiert cu coniac de pere
Vinul alb fiert cu coniac de pere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru băuturi. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 139 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de pere asiatice, miere, coniac de pere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Epicurious. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Încercați Vin alb fiert cu coniac de pere, Crock-Pot Vin Roșu Fiert Cu Brandy, și Vin alb fiert pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți vinul într-o cratiță medie grea cu anasonul stelar, ghimbirul, cardamomul, cuișoarele și mierea (începeți cu 3 linguri și reglați mai târziu, dacă este necesar). Puneți tigaia la foc mediu și aduceți doar la foc mic, amestecând ocazional. Opriți focul și lăsați vinul să se muleze cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anason StelatAnason Stelat
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
GhimbirGhimbir
MiereMiere
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
2
Gustați și adăugați mai multă miere dacă doriți. Reîncălziți ușor vinul până începe să se aburească, apoi opriți focul și amestecați coniacul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
MiereMiere
VinVin
3
Împărțiți între 4 căni sau pahare rezistente la căldură, punând câteva condimente întregi în fiecare cană, dacă doriți, și adăugați o felie de pere asiatice. Toddy departe!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Asiatice PereAsiatice Pere
CondimenteCondimente
4
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Food 52 Volumul 2 De Amanda Hesser și Merrill Stubbs, 8012 William Morrow
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista