Vidalia Ceapă Gratin {Ceapă Înflorită La Cuptor}
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Gratin de ceapă Vidalian {ceapă înflorită la cuptor}. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 169 calorii, 2G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați untul de masă, ceapa vidaliană, herbes de provence și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Rețete similare includ Ceapă: Ceapă Perlată La Cuptor Gratinată, Gratin de roșii verzi și ceapă Vidaliană, și Ceapă Vidaliană La Cuptor.
Instrucțiuni
Vă mulțumim pentru lectură! Puteți găsi rețeta originală și multe altele pe blogul meu aici: http://sallycooks.com/2013/11/14/vidalia-onion-gratin-baked-bloomin-onions/I scalați rețeta pentru a servi două și adăugați toppingul de fulgi de porumb, dar acest lucru ar fi minunat pentru o mulțime dacă ați crește proporțiile și ați face-o într-o caserolă mare. De asemenea, puteți folosi pesmet în locul fulgilor de porumb. Îmi place dulceața cepei Vidalia cu ierburile robuste și fulgii de porumb crocanți, cu unt. În cuvintele soțului meu, " asta are gust de ceapă înflorită!"Ce trebuie să faceți:Preîncălziți cuptorul la 375 de gradestrat de ceapă într-un vas de copt cu untcombinați ierburile, condimentele și uleiul de măsline, amestecând bine și turnați peste fiecare ceapăcombinați fulgii de porumb zdrobiți și untul până se amestecă bine și presărați peste ceapăcoaceți 20-30 de minute, în funcție de cât de mari sunt ceapa dvs., sunt gata de servit când sunt fragede și translucide, iar fulgii