Vichyssoise la începutul verii cu măcriș și sparanghel

Vichyssoise la începutul verii cu măcriș și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 319 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire creion, bulion de pui, Cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Wok De Legume La Începutul Verii, Un risotto pentru începutul verii, și Salată De Legume La Începutul Verii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui cu blaturile de praz. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când bulionul este aromat, aproximativ 10 minute, apoi strecurați, apăsând pe praz pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele.
Într-o altă cratiță mare, încălziți 1/2 lingură de ulei.
Adăugați prazul feliat și cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, 9 până la 10 minute.
Adăugați bulionul, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă măcrișul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Pureați supa într-o moară de alimente sau lucrați-o printr-o sită fină, aruncând fibrele și cojile de cartofi. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei.
Adăugați sparanghelul și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
Se amestecă jumătate și jumătate și sparanghelul în supă. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Faceți înainte: supa poate fi făcută până la Pasul 3 și refrigerată până la 1 zi.
Recomandare de vin: textura bogată a acestei ciorbe sugerează Chardonnay, dar măcrișul și sparanghelul adaugă o aciditate care face ca un savuros California Sauvignon Blanc să fie un partener mai bun. Două opțiuni sunt 1996 Chalk Hill sau 1996 Simi.