Vichyssoise la începutul verii cu măcriș și sparanghel

Vichyssoise la începutul verii cu măcriș și sparanghel
Vichyssoise la începutul verii cu măcriș și sparanghel ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 319 calorii, 13g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru $5.04 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sparanghel subțire creion, bulion de pui, Cartofi noi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este uimitor. Încercați Wok De Legume La Începutul Verii, Un risotto pentru începutul verii, și Salată De Legume La Începutul Verii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați bulionul de pui cu blaturile de praz. Acoperiți și fierbeți la foc mic până când bulionul este aromat, aproximativ 10 minute, apoi strecurați, apăsând pe praz pentru a extrage cât mai mult lichid posibil; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
2
Într-o altă cratiță mare, încălziți 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați prazul feliat și cartofii și gătiți la foc moderat, amestecând, până când prazul se înmoaie, dar nu se rumeneste, 9 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
4
Adăugați bulionul, acoperiți și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 10 minute. Se amestecă măcrișul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
SorrelSorrel
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
5
Pureați supa într-o moară de alimente sau lucrați-o printr-o sită fină, aruncând fibrele și cojile de cartofi. Se dă la frigider până se răcește, aproximativ 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Între timp, într-o tigaie mică, încălziți restul de 1/2 lingură de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați sparanghelul și gătiți la foc moderat până se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
8
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci.
9
Se amestecă jumătate și jumătate și sparanghelul în supă. Se condimentează cu sare și piper. Puneți supa în boluri și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
PolonicPolonic
10
Faceți înainte: supa poate fi făcută până la Pasul 3 și refrigerată până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
11
Recomandare de vin: textura bogată a acestei ciorbe sugerează Chardonnay, dar măcrișul și sparanghelul adaugă o aciditate care face ca un savuros California Sauvignon Blanc să fie un partener mai bun. Două opțiuni sunt 1996 Chalk Hill sau 1996 Simi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ChardonnayChardonnay
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
SorrelSorrel
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate72
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista