Vichyssoise

Vichyssoise
Vichyssoise este un fără gluten și lacto ovo vegetarian rețetă cu 6 porții. O porție conține 391 calorii, 12g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 536 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați unt, cartofi Yukon gold, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca garnitură. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 15 minute. Vă este adus prin simple rețete. Cu o lingură scor de 0%, acest fel de mâncare este improvabil. Vichyssoise, Vichyssoise, și Vichyssoise sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți untul până începe să se rumenească: într-o oală mare (6 litri), încălziți untul la foc mediu până se topește și se spumează. Continuați să încălziți până când spuma dispare puțin și untul începe să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Saut praz și ceapă: aruncați imediat prazul și ceapa feliate. Se amestecă pentru a acoperi cu untul. Gatiti cateva minute, reducand focul la mediu daca este necesar, pana cand prazul si ceapa sunt translucide si ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3
Adăugați cartofi, apă sau bulion, sare, aduceți la foc mic: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
4
Adăugați cartofii tocați, sarea și apa sau bulionul. Se aduce la fierbere, se reduce la foc mic. Gatiti, partial acoperit timp de 30-40 de minute, pana cand cartofii sunt complet fierti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu BrânzăCuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
5
Se ia de pe foc.
6
Pur și simplu până la omogenizare: pur și simplu folosind un blender cu imersie sau lucrând în loturi, amestecați într-un blender. (Atenție! Cu lichide fierbinți umpleți blenderul doar 1/3 din drum și țineți blenderul cu mâna în timp ce amestecați.) Pur și simplu până când este complet neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Dacă doriți o supă și mai fină, puteți face pasul suplimentar de a apăsa pur și simplu printr-o sită cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Se răcește și se amestecă smântâna și frișca: se lasă să se răcească puțin înainte de a amesteca smântâna și frișca. Se lasă să se răcească complet și se răcește la frigider. Supa trebuie servită chiar sub temperatura camerei (poate 65 cm.f sau 18 cm. C). Dacă este prea rece, nu va avea un gust la fel de bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
9
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
10
Se servește garnisit cu arpagic proaspăt tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arpagic ProaspătArpagic Proaspăt
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista