Verdeață Înăbușită Cu Vinetă Chipotle-Chile
Verdeață înăbușită cu Chipotle-Vinaigreta Chile este o fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 131 calorii, 9g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $1.36 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână verdeață de muștar, ulei vegetal, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca o garnitură accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 91%. Încercați Boluri savuroase pentru micul dejun cu fulgi de ovăz cu usturoi afumat și vinetă Chipotle-miere, Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Verdeață Cu Ghimbir Și Chile pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1/4 cană de bulion, oțet și următoarele 4 ingrediente (oțet prin chile) într-un blender; procesați până se omogenizează.
Scoateți tulpinile din verdeață. Se spală și se usucă; se toacă grosier pentru a măsura 20 de căni. Aduceți 1 cană de bulion la fiert într-o oală la foc mediu-mare.
Adăugați usturoi; gatiti 2 minute, amestecand frecvent.
Adăugați 1 cană de bulion și verdeață; acoperiți și gătiți 20 de minute sau până se ofilesc.