Verdeață mixtă cu vinetă de roșii uscată la soare

Verdeață mixtă cu vinetă de roșii uscată la soare
Verdele amestecat cu Vinaigreta de roșii uscate la soare durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 8 și costă $1.31 pe portie. Această garnitură are 48 calorii, 2G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Este adus la tine de Allrecipes. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de verdeață de salată, piper, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Vinetă De Roșii Și Busuioc Uscate La Soare, Salată de Romaine cu vinetă de roșii uscată la soare, și Salată de spanac cu vinetă de roșii uscată la soare sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Combinați roșiile uscate la soare și apa clocotită într-un castron; lăsați să stea 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Scurgeți, rezervând apă; tocați roșiile uscate la soare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Combinați roșiile uscate la soare, 1 cană de roșii tocate, oțet și usturoi într-un blender; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați lichid de roșii rezervat, ulei, sare și piper; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Combinați verdeața și morcovul într-un castron mare; adăugați vinetă. se clatina bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Vinegretă De Verjuc3 Linguri De Vinegretă De Verjuc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate34
Revista