Verdele amestecat cu sfeclă prăjită și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 598 calorii, 8g de proteine, și 59G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu sfeclă prăjită rapid și verdeață de sfeclă ofilită cu usturoi, Verdeață și sfeclă prăjită, și Sfeclă Prăjită Cu Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Cojiți sfecla și tăiați-o în 8 pene sau felii groase. Aruncați sfecla și usturoiul cu ulei de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 45 de minute, având grijă să nu ardeți usturoiul (îndepărtați usturoiul mai devreme când începe să se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu; pus deoparte.Saut șalotă în 1 lingură de ulei de măsline până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Transferați într-un blender și adăugați ingredientele rămase pentru pansament; piure. Într-un castron mare, aruncați salata verde cu puțin pansament (veți avea mai mult decât aveți nevoie). Pentru a servi, Movilă niște verdeață îmbrăcată pe o farfurie de salată; adăugați niște sfeclă prăjită și usturoi și acoperiți cu niște nuci de pin prăjite și brânză de capră. Oferiți partea de masă cu piper crăpat.Notă: dacă urăști brânza de capră ca soțul meu, încearcă Parmigiano Reggiano ras folosit, asigură-te că obții o bucată de brânză de înaltă calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
Ardei Crăpat
Verzii
Brânză De Capră
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Sifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat