Verdeață mixtă cu sfeclă prăjită și usturoi

Verdeață mixtă cu sfeclă prăjită și usturoi
Verdele amestecat cu sfeclă prăjită și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 598 calorii, 8g de proteine, și 59G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu sfeclă prăjită rapid și verdeață de sfeclă ofilită cu usturoi, Verdeață și sfeclă prăjită, și Sfeclă Prăjită Cu Verdeață pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Cojiți sfecla și tăiați-o în 8 pene sau felii groase. Aruncați sfecla și usturoiul cu ulei de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 45 de minute, având grijă să nu ardeți usturoiul (îndepărtați usturoiul mai devreme când începe să se rumenească).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu; pus deoparte.Saut șalotă în 1 lingură de ulei de măsline până la translucid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Transferați într-un blender și adăugați ingredientele rămase pentru pansament; piure. Într-un castron mare, aruncați salata verde cu puțin pansament (veți avea mai mult decât aveți nevoie). Pentru a servi, Movilă niște verdeață îmbrăcată pe o farfurie de salată; adăugați niște sfeclă prăjită și usturoi și acoperiți cu niște nuci de pin prăjite și brânză de capră. Oferiți partea de masă cu piper crăpat.Notă: dacă urăști brânza de capră ca soțul meu, încearcă Parmigiano Reggiano ras folosit, asigură-te că obții o bucată de brânză de înaltă calitate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Ardei CrăpatArdei Crăpat
VerziiVerzii
Brânză De CaprăBrânză De Capră
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista