Verdeață mixtă cu sfeclă prăjită și usturoi
Verdele amestecat cu sfeclă prăjită și usturoi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $3.8 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 598 calorii, 8g de proteine, și 59G de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sfeclă, oțet de sherry, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Încercați Bruschetta cu sfeclă prăjită rapid și verdeață de sfeclă ofilită cu usturoi, Verdeață și sfeclă prăjită, și Sfeclă Prăjită Cu Verdeață pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Cojiți sfecla și tăiați-o în 8 pene sau felii groase. Aruncați sfecla și usturoiul cu ulei de măsline și întindeți-le pe o foaie de copt căptușită cu folie de aluminiu. Prăjiți la cuptor până se rumenesc și se înmoaie, aproximativ 45 de minute, având grijă să nu ardeți usturoiul (îndepărtați usturoiul mai devreme când începe să se rumenească).
Scoateți din cuptor și acoperiți cu folie de aluminiu; pus deoparte.Saut șalotă în 1 lingură de ulei de măsline până la translucid.
Transferați într-un blender și adăugați ingredientele rămase pentru pansament; piure. Într-un castron mare, aruncați salata verde cu puțin pansament (veți avea mai mult decât aveți nevoie). Pentru a servi, Movilă niște verdeață îmbrăcată pe o farfurie de salată; adăugați niște sfeclă prăjită și usturoi și acoperiți cu niște nuci de pin prăjite și brânză de capră. Oferiți partea de masă cu piper crăpat.Notă: dacă urăști brânza de capră ca soțul meu, încearcă Parmigiano Reggiano ras folosit, asigură-te că obții o bucată de brânză de înaltă calitate.