Verdeață de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi

Verdeață de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați verdeața de primăvară cu pește afumat și Aioli cu ierburi. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 209 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,34 USD pe porție. Este perfect pentru Primăvară. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, file de pește, verdeață pentru copii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Tinapa (pește afumat), ouă sărate și roșii de primăvară, Ierburi proaspete a Aperculoli cu legume de primăvară / Le Grand a Aperculoli, și Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați 2 linguri de apă, gălbenușuri de ou, suc de lămâie și usturoi într-un castron metalic mediu; bateți pentru a amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
UsturoiUsturoi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Așezați vasul peste cratița cu apă clocotită (nu lăsați fundul vasului să atingă apa).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
3
Bateți până când amestecul se îngroașă și termometrul înregistrează 71°, 5 până la 6 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
BatetiBateti
4
Scoateți din apă. Se răcește 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
5
Treceți treptat uleiul de măsline în baza aioli, apoi 2 linguri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
AioliAioli
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Bateți arpagicul și pătrunjelul. Condimentează aioli după gust cu sare și piper negru proaspăt măcinat. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și răciți. Aduceți aioli la temperatura camerei și bateți înainte de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
PătrunjelPătrunjel
ArpagicArpagic
AioliAioli
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
1
Bateți uleiul și sucul de lămâie într-un castron mediu pentru a amesteca. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Combinați verdele și radicchio într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RadicchioRadicchio
VerziiVerzii
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați pansament și aruncați pentru a acoperi. Aranjați amestecul de verdeață pe un platou mare sau împărțiți-l între farfurii. Sus cu pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
PeștePește
4
Stropiți niște aioli.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
5
Serviți, trecând aioli rămași alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AioliAioli
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Revista