Verdeață de primăvară cu căpșuni
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Verdele de primăvară cu căpșuni ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 213 calorii, 2G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $1.46 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de rucola, căpșuni, mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 68%. Încercați Verdeață De Primăvară Cu Căpșuni Și Pansament Cu Miere-Pepene Verde, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Verdeață cu căpșuni și Kiwi (Ww) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți împreună primele 7 ingrediente într-un castron mic până se omogenizează. Acoperiți și răciți până când este gata de servit.
Aruncați împreună rucola și următoarele 3 ingrediente într-un castron mare. Acoperiți cu avocado și stropiți cu jumătate de vinaigretă chiar înainte de servire; aruncă.
Se servește cu vinaigreta rămasă.