Verdeață de napi cu găluște din făină de porumb

Verdeață de napi cu găluște din făină de porumb
Rețeta verdeață de napi cu găluște de porumb este gata în aproximativ 3 ore și este cu siguranță un excelent fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 262 calorii, 16g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru 87 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână sare, ghimbir măcinat, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață la foc mic cu găluște din făină de porumb, Amestecat-verdeață și supă de cârnați cu găluște de porumb, și Napi Verzi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea afumată în apă împreună cu condimentele de casă, bulionul și ghimbirul. Gatiti la foc mic timp de 1 1/2 ore. Strip frunze nap liber de tulpina mare, care se execută în jos centrul fiecărei frunze. Spălați într-o chiuvetă plină cu apă curată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
NapNap
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
2
Scurgeți și spălați de două ori mai mult, deoarece verdele poate fi adesea nisipos. Peel și felie sau rădăcini sfert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
3
Adăugați verdeață la carne; gatiti inca 30 de minute, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Adăugați rădăcini și continuați să gătiți timp de aproximativ 15 minute sau până când rădăcinile sunt fragede. (Rezervați 2/3 cană lichid de napi pentru găluște.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
5
Adăugați unt și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
6
Se servește cu găluște.
7
Se amestecă ingredientele împreună și se păstrează într-un recipient etanș până la 6 luni.
8
Se amestecă toate ingredientele împreună. Scufundarea de lingurite, rola ușor aluat în palmele mâinilor în aproximativ 1-inch bile; picătură în fierbere napi lichid asigurați-vă că fiecare găluște este complet acoperit în lichid de agitare oală ușor; nu se amestecă. Se fierbe aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NapNap
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Riesling, Sparkling Wine și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Un vin pe care l-ai putea încerca este J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 22 de dolari.
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
J. J. Prum Graacher Himmelreich Kabinett Riesling
În ciuda prospețimii sale încă tinerești, arată caracteristica Riesling fructată fină și un indiciu subiacent de mineral din solul de ardezie Devonian albastru/gri.Serviți acest vin răcoritor ușor răcit! Ca aperitiv și, mai ales când este mai matur, în combinație cu fructe de mare sau păsări de curte.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate4
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista