Verdeață De Collard De Modă Veche
Nevoie de un gluten gratuit, lactate gratuit, FODMAP prietenos, și întreg 30 garnitură? Verdele de Collard de modă veche ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 353 calorii, 31g de proteine, și 21g de grăsime fiecare. Pentru $1.06 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare de țelină, șuncă, oțet de piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 84%. Încercați Verdeață De Collard De Modă Veche, Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), și Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se pune primul 3 ingrediente și 1 qt. apă într-un cuptor olandez mare. Se aduce la fierbere; se fierbe, neacoperit, 1 oră.
Tăiați și aruncați tulpini groase din partea de jos a frunzelor verzi. Rupeți frunzele în bucăți de 2 inci.
Așezați frunzele într-un castron mare cu apă. Swish frunze în jurul pentru a elimina orice murdărie.
Scoateți frunzele din castron și aruncați apa.
Adăugați frunze în cuptorul olandez; se amestecă. (Oala va fi plină, dar frunzele se vor găti.) Acoperiți și fierbeți, amestecând la fiecare 30 de minute, timp de 1 1/2 ore.
Scoateți hamurile de șuncă; scoateți carnea din hamuri și tocați. Aruncați orice grăsime. Întoarceți carnea la cuptorul olandez.
Serviți verdele cu o lingură pliată. Treceți cu oțet de ardei iute. Rezervă și se bucură de potlikker.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 56 de dolari pe sticlă.
![J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling]()
J. J. Prum Graacher Himmelreich Spatlese Riesling
"Un pic redus în aromă, acest alb tânăr are o intensitate suficientă, oferind arome de var, piersic și ardezie potrivite cu o textură mătăsoasă. Este ciudat astăzi, având nevoie de timp pentru a se integra. Cel mai bun din 2008 până în 2020. 1.500 de cazuri făcute.–- BS