Verdeață amară cu portocale de sânge și alune
Verdele amar cu portocale de sânge și alune este un fără gluten, fără lactate și primar farfurie. Pentru $2.4 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 241 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Dacă aveți la îndemână rucola, piper, șalotă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de verdeață amară și portocale, Bruschetta cu fasole Fava, verdeață și portocale de sânge, și Portocale feliate cu sirop de flori de portocale și alune confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cojiți și împărțiți portocalele peste un bol; strângeți membranele pentru a extrage sucul. Puneți secțiunile deoparte; rezervați 1/3 cană de suc. Aruncați membranele.
Combinați sucul rezervat de 1/3 cană, șalotul și următoarele 6 ingrediente într-un castron mic; amestecați bine cu un bici.
Combinați rucola, amestecați verdele de primăvară și radicchio într-un castron mare.
Se toarnă pansament peste salată; aruncați ușor pentru a acoperi. Împărțiți salata uniform între farfurii; top cu secțiuni portocalii și presărați cu alune.