Verde Tăiat Scurt

Verdele tăiat scurt ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru garnituri. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 131 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de apă, oțet de cidru, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 80 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei sudice. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 99%. Încercați Verdețuri Sudice Perfecte (Varză, Sfeclă, Verdeață, Muștar), Verdeață înăbușită, verdeață de muștar și Bietă roșie Elvețiană, și Varză Verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scoateți tulpinile și coastele centrale din verdeață și aruncați-le.
Tăiați frunzele în benzi de 1/2 inch.
Așezați verdele într-un castron mare, sigur pentru cuptorul cu microunde, cu apă și acoperiți bine. Cuptorul cu microunde la mare timp de 5 minute.
Între timp, preîncălziți o tigaie mare și gătiți slănina timp de 2 minute pe fiecare parte.
Scoateți slănina din tigaie, tocați-o și puneți-o deoparte.
Adăugați uleiul și ceapa în tigaie și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 2 minute.
Adăugați verdeața și amestecați oțetul, siropul de arțar, fulgii de ardei roșu și bulionul. Aduceți la foc mic și gătiți, acoperit, timp de 30 de minute.
Adăugați slănina tocată în tigaie și condimentați cu sare.