Verde Chile Chili
Nevoie de o curs principal fără gluten? Chili Verde Chile ar putea fi o rețetă minunată de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 446 calorii, 26g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați fasole, mușchi măcinat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este tipică bucătăriei americane. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 58%. Rețete similare includ Verde Chile Chili, Verde Chile Chili, și Chili Verde De Pui Chili.
Instrucțiuni
Încălziți un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Adăugați ulei în tigaie; rotiți pentru a acoperi.
Adăugați carne de vită; saut timp de 5 minute sau până când nu mai este roz, amestecând să se prăbușească.
Adăugați ceapa tocată, pudra de chili și boia de ardei; saut 4 minute, amestecând ocazional.
Adăugați usturoi; saut timp de 1 minut, amestecând constant.
Se amestecă berea; se aduce la fierbere. Gatiti 15 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora.
Adăugați salsa și următoarele 3 ingrediente (prin fasole); aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 30 de minute, amestecând ocazional. Puneți 1 1/4 căni de chili în fiecare din cele 4 boluri și acoperiți fiecare porție cu 1 lingură de brânză.
Se presară cu ceapă verde.