Verbena cu caise și lămâie apare

Verbena cu caise și lămâie apare
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Verbena cu caise și lămâie. O porție conține 167 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 42 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, frunze de verbenă de lămâie și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare sunt Gem de caise și miere cu Verbena de lămâie, Faux Macaron acoperit cu conserve de caise de casă cu polen de fenicul și Verbena cu lămâie #FennelFriday, și Briose Cu Ulei De Măsline Verbenan Cu Lămâie... Cu Sirop De Verbenă Cu Lămâie.

Instrucțiuni

1
Puneți caisele și 1/3 cană de zahăr într-o cratiță mică. Gatiti la foc mediu-mic, amestecand des, aproximativ 5 minute, pana cand zaharul se topeste si caisele sunt moi. Transformați caisele într-un robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Se strecoară dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Încălziți restul de 1/2 cană de zahăr și apă împreună într-o cratiță mică până când zahărul se dizolvă și amestecul ajunge la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață1/2 Până La 2/3 Cană, Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1
Combinați laptele, smântâna, zahărul și frunzele de verbenă de lămâie într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată2 Batoane (85 G Fiecare) De Ciocolată Neagră Cu 70% Cacao, Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru UnsUnt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
2
Se încălzește pe mediu până când zahărul se dizolvă și amestecul începe să baloneze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului5 Căni De Făină Universală, Plus Mai Mult Pentru întinderea Aluatului
3
Se ia de pe foc, se acoperă și se lasă să se absoarbă aproximativ o oră.Tulpina frunze din amestec și chill.To finalizați popsicles: pregătiți forme de popsicle sau cupe de hârtie. Umpleți o treime cu amestec de caise și congelați până când este setat.Umpleți a doua treime din matrițe cu amestec de verbena de lămâie. Înghețați până când este setat. Umpleți restul de forme cu amestec de caise și congelați până se fixează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Tallegio, TocatăBrânză Tallegio, Tocată
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
Echipamente pe care le vei folosi
Forme De GheațăForme De Gheață
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista