Venison Sauerbraten
Venison Sauerbraten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 595 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $12.56 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 303 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de vânat, ceapă, prăjituri cu ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Venison Sauerbraten, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Sauerbraten.
Instrucțiuni
Marinați vânatul: Puneți ingredientele pentru marinată (vin, oțet, apă, boabe de piper, ienupăr, muștar, cuișoare, foi de dafin, cimbru, țelină, morcovi și ceapă) într-o oală și dați la fiert.
Opriți focul și lăsați marinada să se răcească.
Scufundați vânatul în marinată și dați-l la frigider timp de cel puțin 24 de ore și până la 5 zile. Trei zile este o perioadă bună de timp pentru asta.
Când sunteți gata să gătiți, scoateți friptura din marinată și presărați-o peste tot cu sare. Puneți-l deoparte timp de aproximativ 15-20 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. De fapt, 225 buc.F este o temperatură mai bună, dar friptura poate dura până la 8 ore pentru a găti corect atunci; asta fac acasă în weekend. La 275 de grade F, friptura va dura probabil aproximativ 5 ore pentru a găti. Puteți merge până la 300 de euro f – o friptură tipică de vânat va fi gata în 3 1/2 ore la această temperatură – dar veți obține carne gri, nu Roz. Totuși, va avea un gust bun.
Carne de vânat maro în unt sau ulei (opțional): acum aveți un pas opțional: puteți, dacă alegeți, să rumeniți carnea de vânat în unt sau ulei. Am ales să nu o fac pentru că dacă apoi fierbeți vânatul la o temperatură suficient de scăzută, acesta va rămâne roz până la capăt. Dacă rumeniți exteriorul, veți obține un inel gri în jurul marginii vânatului atunci când îl tăiați. Oricum ar fi, e bine.
Se toarnă marinada într-un cuptor olandez sau într-o altă oală cu capac, rezistentă la cuptor și se aduce la fierbere.
Adăugați vânatul în oală. Acoperiți și dați la cuptor.
Dacă vânatul nu este scufundat de marinată, întoarceți friptura la fiecare oră. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a testa coacerea – doriți ca friptura să se destrame aproape.
Friptura ar trebui să dureze între 3 1/2 până la 8 ore pentru a găti, în funcție de temperatura cuptorului. La 275 buc.f, ar trebui să dureze aproximativ 5 ore pentru a găti.
Scoateți friptura din cuptor și acoperiți cu ulei sau unt topit: când friptura este gata (complet fragedă), scoateți-o din oală și acoperiți-o cu o parte din 1/4 cană de ulei de măsline sau unt topit. Rezervați restul de ulei sau unt pentru mai târziu. Înfășurați-l în folie.
sosul sauerbraten: Sauerbraten se referă la sos. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Luați cele 8 fursecuri gingersnap și pulverizați-le într-un blender. Vrei să arate ca o masă aspră sau făină grosieră.
Într-o oală de dimensiuni medii, topiți 3 linguri de unt la foc mediu-mare. Când se spumează și se topește complet, amestecați în 2 linguri de făină. Gatiti rouxul pana cand are culoarea cafelei si cremelor, amestecand des.
Bateți încet lichidul de gătit strecurat, câte o cană pe rând. Amestecul se va transforma în lut la început, apoi se va slăbi într-un sos mătăsos.
Gustați pentru sare – probabil că va avea nevoie de ea-și adăugați suficient la gustul dvs.
Bateți în 4 linguri de ghimbir pulverizatsnaps. Nu se vor dizolva complet la început, dar continuă să se amestece și vor dispărea.
Adăugați o altă lingură de ghimbir dacă doriți sau adăugați o lingură de zahăr.
Sosul ar trebui să aibă un gust acru, cald (un fel de plăcintă cu dovleac picant cald) și puțin zippy și dulce.
serviți, feliați friptura în felii groase de 1/4 inch. Vânatul poate fi uscat – are zero grăsimi – așa că un truc pe care îl fac este să învelesc fiecare felie în unt topit înainte de a o servi. Veți avea nevoie de aproximativ 1/2 băț topit pentru a face acest truc.
Serviți cu mult sos, niște ceapă înăbușită și fie piure de cartofi, tăiței de ou, fie spaetzle. Un vin roșu consistent ar fi un meci ideal aici, la fel ca o bere întunecată, cu malț.