Venison Sauerbraten

Venison Sauerbraten
Venison Sauerbraten ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. O porție conține 595 calorii, 54g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $12.56 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. 303 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână friptură de vânat, ceapă, prăjituri cu ghimbir și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, ceea ce este foarte rău (dar totuși fixabil). Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Venison Sauerbraten, Carne De Vânat Bourguignon (Tocană De Vânat), și Sauerbraten.

Instrucțiuni

1
Marinați vânatul: Puneți ingredientele pentru marinată (vin, oțet, apă, boabe de piper, ienupăr, muștar, cuișoare, foi de dafin, cimbru, țelină, morcovi și ceapă) într-o oală și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
VânatVânat
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Opriți focul și lăsați marinada să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
3
Scufundați vânatul în marinată și dați-l la frigider timp de cel puțin 24 de ore și până la 5 zile. Trei zile este o perioadă bună de timp pentru asta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
VânatVânat
4
Când sunteți gata să gătiți, scoateți friptura din marinată și presărați-o peste tot cu sare. Puneți-l deoparte timp de aproximativ 15-20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
5
Preîncălziți cuptorul la 275 buc. F. De fapt, 225 buc.F este o temperatură mai bună, dar friptura poate dura până la 8 ore pentru a găti corect atunci; asta fac acasă în weekend. La 275 de grade F, friptura va dura probabil aproximativ 5 ore pentru a găti. Puteți merge până la 300 de euro f – o friptură tipică de vânat va fi gata în 3 1/2 ore la această temperatură – dar veți obține carne gri, nu Roz. Totuși, va avea un gust bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Carne de vânat maro în unt sau ulei (opțional): acum aveți un pas opțional: puteți, dacă alegeți, să rumeniți carnea de vânat în unt sau ulei. Am ales să nu o fac pentru că dacă apoi fierbeți vânatul la o temperatură suficient de scăzută, acesta va rămâne roz până la capăt. Dacă rumeniți exteriorul, veți obține un inel gri în jurul marginii vânatului atunci când îl tăiați. Oricum ar fi, e bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
1
Se toarnă marinada într-un cuptor olandez sau într-o altă oală cu capac, rezistentă la cuptor și se aduce la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Adăugați vânatul în oală. Acoperiți și dați la cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Dacă vânatul nu este scufundat de marinată, întoarceți friptura la fiecare oră. Aceasta este, de asemenea, o modalitate bună de a testa coacerea – doriți ca friptura să se destrame aproape.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
VânatVânat
4
Friptura ar trebui să dureze între 3 1/2 până la 8 ore pentru a găti, în funcție de temperatura cuptorului. La 275 buc.f, ar trebui să dureze aproximativ 5 ore pentru a găti.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți friptura din cuptor și acoperiți cu ulei sau unt topit: când friptura este gata (complet fragedă), scoateți-o din oală și acoperiți-o cu o parte din 1/4 cană de ulei de măsline sau unt topit. Rezervați restul de ulei sau unt pentru mai târziu. Înfășurați-l în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
sosul sauerbraten: Sauerbraten se referă la sos. Strecurați lichidul de gătit printr-o sită cu ochiuri fine într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Luați cele 8 fursecuri gingersnap și pulverizați-le într-un blender. Vrei să arate ca o masă aspră sau făină grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
8
Într-o oală de dimensiuni medii, topiți 3 linguri de unt la foc mediu-mare. Când se spumează și se topește complet, amestecați în 2 linguri de făină. Gatiti rouxul pana cand are culoarea cafelei si cremelor, amestecand des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Suplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, OptionalSuplimentar Frisca Si Bucle De Ciocolata, Optional
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
9
Bateți încet lichidul de gătit strecurat, câte o cană pe rând. Amestecul se va transforma în lut la început, apoi se va slăbi într-un sos mătăsos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
10
Gustați pentru sare – probabil că va avea nevoie de ea-și adăugați suficient la gustul dvs.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
11
Bateți în 4 linguri de ghimbir pulverizatsnaps. Nu se vor dizolva complet la început, dar continuă să se amestece și vor dispărea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Gustă sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Adăugați o altă lingură de ghimbir dacă doriți sau adăugați o lingură de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
14
Sosul ar trebui să aibă un gust acru, cald (un fel de plăcintă cu dovleac picant cald) și puțin zippy și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
15
serviți, feliați friptura în felii groase de 1/4 inch. Vânatul poate fi uscat – are zero grăsimi – așa că un truc pe care îl fac este să învelesc fiecare felie în unt topit înainte de a o servi. Veți avea nevoie de aproximativ 1/2 băț topit pentru a face acest truc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VânatVânat
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
16
Serviți cu mult sos, niște ceapă înăbușită și fie piure de cartofi, tăiței de ou, fie spaetzle. Un vin roșu consistent ar fi un meci ideal aici, la fel ca o bere întunecată, cu malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista