Venison cu sos de prune
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Venison cu sos de prune. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 24g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă fără gluten servește 6 și costă $3.27 pe portie. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de unt, sos de chili, prune mov și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carne de vânat prăjită cu gin sloe și sos de prune, Venison cu sos de vin de afine, și Medalioane de vânat cu sos de coniac.
Instrucțiuni
În blender, puneți prune și concentrat de limonadă. Acoperiți și amestecați la viteză medie până se omogenizează; pus deoparte.
Într-o cratiță de 2 litri, topiți untul la foc mediu. Gatiti ceapa in unt aproximativ 2 minute, amestecand ocazional, pana se inmoaie. Se amestecă amestecul de prune și ingredientele rămase în ceapă.
Se încălzește până la fierbere; reduceți căldura. Fierbeti neacoperit 15 minute, amestecand ocazional.
Setați controlul cuptorului la fiert. Ungeți tigaia pentru broiler (fără raft).
Așezați fripturile de vânat în tigaia pentru pui. Lingurați 1/2 cană de sos de prune uniform peste vânat.
Carne de vânat cu vârfuri de aproximativ 4 inci de la căldură aproximativ 10 minute sau până la maro deschis. Întoarceți vânatul; lingură 1/2 cană de sos de prune uniform peste vânat. Se fierbe cu aproximativ 5 minute mai mult sau până la o coacere rară până la medie-rară.
Se încălzește sosul rămas; se servește cu carne de vânat.