Vegan Gyoza

Vegan Gyoza
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate? Gyoza vegană ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 40 de porții cu 99 calorii, 9g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Un amestec de ake, ambalaje gyoza, amidon de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Norecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 76%, care este solid. Încercați Vegan Gyoza, Vegan Gyoza, și Gyoza pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Congelați tofu peste noapte. Dezghețați, spălați bine și stoarceți cât mai multă apă din tofu. Consultați postarea mea despre" carne măcinată vegetariană " pentru instrucțiuni mai detaliate.Spălați quinoa și gătiți-o în 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Catalina)(recomandat: Catalina)
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
2
Adăugați-l în castron cu tofu când este gătit. Fierbeți varza până nu mai este crocantă, dar nu până când este complet moale (aproximativ 1-2 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Scurgeți-l și rulați sub apă rece, astfel încât să fie suficient de rece pentru a fi manevrat. Scuturați excesul de apă, dar nu strângeți. Se toacă varza și se adaugă în bol cu tofu și quinoa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Sos De Soia 1 Lingura De Seminte De SusanSos De Soia 1 Lingura De Seminte De Susan
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Adăugați în castron scallions, usturoi, ghimbir, ulei de susan, sos de soia, sake, amidon de cartofi, sare și piper alb. Folosiți un microplan pentru a rade shiitake-ul uscat într-o pulbere și adăugați-l în castron. Puneți o mănușă sigură pentru alimente și amestecați umplutura cu mâna, folosind o acțiune de frământare pentru a convinge amestecul sfărâmicios să se unească. Nu se va lipi niciodată ca o umplutură pe bază de carne, dar ar trebui să-și păstreze forma atunci când este scoasă împreună cu o lingură. Dacă aveți mâna dreaptă, așezați 1 ambalaj în palma mâinii stângi, apoi puneți o lingură de umplutură în centrul ambalajului. Scufundați degetele mâinii drepte într-un castron cu apă și udați întreaga margine a ambalajului. Aceasta este ceea ce sigilează pliurile în loc. Continuați să țineți gălușca în mâna stângă și pliați ambalajul în jumătate, dar nu sigilați încă marginile. Prindeți marginea stângă și țineți-o închisă cu degetul mare și arătătorul stâng. Îndoiți o încrețire cu degetul mare și arătătorul drept. Ciupiți pliul închis cu degetul mare și arătătorul stâng. În timp ce utilizați degetele de pe mâna dreaptă pentru a împiedica strângerea umpluturii. Continuați să pliați și să ciupiți până când ajungeți la marginea dreaptă. Repetați până când rămâneți fără umplutură sau ambalaje. Dacă nu aveți de gând să le prăjiți imediat, puneți găluștele pe hârtie pergament și lăsați puțin spațiu între fiecare pentru a nu se lipi. Le puteți congela astfel și le puteți transfera într-o pungă de congelator după ce sunt înghețate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's1 Cană De Maioneză, Cum Ar Fi Hellmann's
Ciupiți Semințele De Susan AlbCiupiți Semințele De Susan Alb
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Sos Japonez De SusanSos Japonez De Susan
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
MicroplanMicroplan
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Adăugați 2 linguri de ulei în tigaia antiaderentă și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați gyoza în rânduri. Se prăjește până când gyoza abia începe să se bronzeze pe fund. Cu un capac gata, adăugați 1/4 cană de apă în tigaie și acoperiți imediat cu un capac. Uleiul va stropi destul de mult, așa că aveți grijă și folosiți capacul ca scut pentru a vă proteja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Lăsați gyoza să se aburească timp de 2 minute. Dacă apa se scurge înainte de expirarea celor 2 minute, deschideți capacul și adăugați puțin mai mult. După aburire, scoateți capacul și lăsați apa rămasă să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
8
Lăsați gyoza să se prăjească în uleiul rămas până când fundul este maro auriu și crocant. Farfurie cu partea crocantă în sus, astfel încât să nu se ude. Pentru a face sosul pentru gyoza, combinați părți egale sos de soia și oțet de orez și adăugați ulei de chili după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Sos De Prune1 1/2 Cani Sos De Prune
Ulei De ChiliUlei De Chili
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții40
Scor De Sănătate16
Revista