Vasile Daiquiri

Vasile Daiquiri
Vasile Daiquiri este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap băutură. Această rețetă servește 1 și costă 2,42 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 170 calorii. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 32 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Un amestec de frunze de busuioc, gheață, garnitură: roată de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Busuioc Boabe Daiquiri, Busuioc Var Daiquiri, și Busuioc Boabe Daiquiri.

Instrucțiuni

1
Amestecați ușor frunzele de busuioc într-un agitator de cocktail. Umpleți cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
2
Adăugați rom, suc de lămâie, sirop simplu și Maraschino. Se agită bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Miere De CitriceMiere De Citrice
3
Umpleți un pahar cu gheață proaspătă. Strecurați cocktailul în pahar de servire folosind o strecurătoare Hawthorne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated28 Ml Lichior De Fuziune X-Rated
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se ornează cu roată de var și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții1
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareBăutură
Revista