Vase de ciocolată-alune de cremă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 823 calorii, 14g de proteine, și 62g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,03 USD pe porție. Dacă aveți sos sriracha, sare de mare, pudră de espresso și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 50 de fani. Funcționează bine ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Alune de ciocolată {Nutella} Pots de Creme, Alun Pots de Creme, și Oale de ciocolată de Cr Cromme.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Lingurați ciocolata-alune răspândită în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Răspândirea Alunelor
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Adăugați ciocolata tocată. Setați ramekins/cocottes / cești de ceai/pahare pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1/2 Pe 5 1/2 Pe 2 Inchi) Brioșă De Pâine, Feliată Cu Grosimea De 3/16 Inci, Crusta îndepărtată
4
Într-o cratiță medie, amestecați laptele, smântâna grea, zahărul, sarea și gălbenușurile la foc mediu. Gatiti, amestecand continuu, 8-10 minute; îmi place să folosesc o spatulă de lemn cu fund plat, astfel încât să mă pot asigura că ouăle nu se prind pe fund și nu gătesc. Gatiti pana cand crema se ingroasa, asemanand cu ceva de genul vopselei foarte groase. Ar trebui să înregistreze între 175 și 180 de grade F pe un termometru cu citire instantanee. Un alt test: crema ar trebui să acopere partea din spate a spatulei și când trageți o linie peste partea din spate a spatulei cu dvs. (curat!) degetul, linia trebuie să țină și să mențină marginile fără a rula.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Soiuri De Ciuperci
1 Gumă Mare Portocalie
Lemn Dulce Galben și Verde
(Keebler)
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
5
Scoateți imediat de pe foc.
6
Acum, turnați crema caldă printr-o strecurătoare în blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Lăsați-l să stea 5 minute pentru a topi ciocolata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
8
Adăugați Sriracha, pudra de espresso dacă utilizați și extractul de vanilie. Apoi, puneți capacul pe blender, țineți apăsat cu un prosop gros de bucătărie și amestecați jos, apoi sus, până se omogenizează și se combină, răzuind părțile laterale, dacă este necesar. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Espresso Instant
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sriracha
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Turnați crema în recipiente, atingându-le de marginea foii de copt pentru a îndepărta bulele de aer. Puneți-le în frigider și răciți până când cremele sunt setate, 2 până la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Gumă Mare Portocalie
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
10
Se acoperă cu frișcă sau creme fraiche, niște ciocolată rasă și alune tocate. Un pic de sare de mare ar fi prea frumos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creme Fraiche
Lamaie Guma
Stropi în Formă De Inimă
Alune
Brânză Pecorino-Romano Proaspăt Rasă, Sau După Gust
Pots de Creme în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.