Varză și carne de porc empanadas

Varză și carne de porc empanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Empanadas de varză și porc. O porție conține 324 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, ou, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Varza rosie, branza albastra si nuca Empa aprox. Adas, Carne de porc curry empanadas, și Empanadas De Porc Curry pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură, încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți șalota câteva minute până când începeți să se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini TăiateCum Ar Fi Smog, Gulard, Rapini Sau Verdeață De Sfeclă, Tulpini Tăiate
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați carnea de porc și amestecați timp de 3-4 minute, apoi adăugați kale și paprika, acoperiți bine și fierbeți ușor timp de 20 de minute până când carnea de porc și varza sunt ambele fragede. Se amestecă stafidele, nucile de pin și mierea, se condimentează și se lasă să se răcească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
KaleKale
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
3
Între timp, Așezați făina, oul, untul, uleiul de floarea soarelui și puțină sare într-un robot de bucătărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Floarea SoareluiUlei De Floarea Soarelui
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Adăugați sucul și bateți împreună pentru a face un aluat neted și moale. Înfășurați în folie alimentară și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
5
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
6
Formați aluatul în 12 bile, apoi rulați fiecare pentru a face o rundă de 12 cm. Amestecați brânza în umplutura rece, apoi împărțiți-o între runde. Îndoiți fiecare în jumătate pentru a închide amestecul, apoi, folosind vârful degetelor, sertizați sau răsuciți marginile pentru a sigila bine. Poate fi răcit până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Transferați empanadele pe o foaie de copt antiaderentă, periați cu puțin lapte și coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Empanada funcționează foarte bine cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Tempranillo organic Protos cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Protos Organic Tempranillo
Protos Organic Tempranillo
Culoare vișină strălucitoare cu jantă violet. Proaspete, unde fructele de pădure negre și roșii se amestecă împreună cu note picante, ușoare prăjite și cacao din îmbătrânirea butoiului. Senzație foarte netedă și mătăsoasă, taninuri echilibrate și moi.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții12
Scor De Sănătate13
Revista