Varză și carne de porc empanadas
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Empanadas de varză și porc. O porție conține 324 calorii, 10g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 12. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. 100 de oameni au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc, ou, ulei de floarea soarelui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 80%, care este solid. Încercați Varza rosie, branza albastra si nuca Empa aprox. Adas, Carne de porc curry empanadas, și Empanadas De Porc Curry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru umplutură, încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți șalota câteva minute până când începeți să se înmoaie.
Adăugați carnea de porc și amestecați timp de 3-4 minute, apoi adăugați kale și paprika, acoperiți bine și fierbeți ușor timp de 20 de minute până când carnea de porc și varza sunt ambele fragede. Se amestecă stafidele, nucile de pin și mierea, se condimentează și se lasă să se răcească.
Între timp, Așezați făina, oul, untul, uleiul de floarea soarelui și puțină sare într-un robot de bucătărie.
Adăugați sucul și bateți împreună pentru a face un aluat neted și moale. Înfășurați în folie alimentară și răciți.
Încălziți cuptorul la 190C / 170C ventilator / gaz
Formați aluatul în 12 bile, apoi rulați fiecare pentru a face o rundă de 12 cm. Amestecați brânza în umplutura rece, apoi împărțiți-o între runde. Îndoiți fiecare în jumătate pentru a închide amestecul, apoi, folosind vârful degetelor, sertizați sau răsuciți marginile pentru a sigila bine. Poate fi răcit până la 12 ore.
Transferați empanadele pe o foaie de copt antiaderentă, periați cu puțin lapte și coaceți timp de 20-25 de minute până devin aurii.