Varză roșie se amestecă cu nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați varza roșie cu nucă de cocos. Această rețetă servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 27 calorii. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză, apă, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 25 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, întreg 30 și vegan dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Carne de vită și varză se amestecă prăji, Carne de vită și varză într-o oală (ușor + Paleo ) , și Friptură De Susan Se Amestecă Prăji pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare și adâncă, încălziți uleiul.
Adăugați semințele de muștar și gătiți la foc moderat doar până când încep să apară, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați frunzele de chimen și curry și gătiți până la parfum, aproximativ 30 de secunde.
Se adaugă varza și turmericul și se condimentează cu sare. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand varza este crocanta-frageda, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1/2 cană de apă și gătiți până când apa este evaporată și varza este fragedă, cu 5 până la 6 minute mai mult. Aruncați frunzele de dafin, dacă utilizați.
Între timp, într-un mini robot de bucătărie, adăugați usturoiul, chile, nuca de cocos și restul de 1/4 cană de apă și puls într-o pastă.
Răzuiește pasta în tigaie și aruncă pentru a acoperi varza roșie. Gatiti, amestecand, timp de 2 minute. Condimentează cu sare și servește.