Varză roșie murată
Varza roșie murată durează aproximativ 30 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 1. Pentru $ 7.91 pe portie, această rețetă acoperă 39% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană are 2066 calorii, 12g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. 201 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Această rețetă de la BBC Good Food necesită boabe de piper, frunze de dafin, oțet de cidru și zahăr granulat. În general, această rețetă câștigă o scor spectaculos spoonacular de 92%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Salată de varză roșie murată, Varză Roșie Murată Condimentată, și Burgeri danezi de chiftele cu varză roșie murată.
Instrucțiuni
Așezați varza mărunțită într-o strecurătoare peste chiuvetă și presărați sare. Se lasă 2-3 ore, apoi se scurge și se spală sarea. Plătiți uscat cu un prosop curat.
Puneți oțetul, vinul, zahărul, boabele de piper și frunzele de dafin într-o cratiță mare și largă și fierbeți până când lichidul s-a redus cu aproximativ jumătate. Lăsați deoparte timp de 10 minute pentru a infuza.
Se strecoară printr-o sită fină într-un ulcior sau castron și se aruncă boabele de piper și frunzele de dafin.
Puneți varza și semințele de muștar într-un castron mare, apoi turnați lichidul strecurat.
Transferați varza și lichidul de murat în borcane sterilizate și sigilați. Va dura o lună în frigider.