Varză Roșie Acidulată
Varza roșie acidulată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de soia, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Salată De Varză Acidulată, și Salată De Varză Acidulată.
Instrucțiuni
Amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline și sosul de soia într-un castron.
Așezați varza mărunțită într-un bol separat.
Se toarnă amestecul de oțet balsamic peste varză și se aruncă pentru a acoperi.