Varză Roșie Acidulată

Varză Roșie Acidulată
Varza roșie acidulată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 138 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de soia, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Rețete similare sunt Salată de varză roșie spiralizată cu vinetă de coriandru, Salată De Varză Acidulată, și Salată De Varză Acidulată.

Instrucțiuni

1
Amestecați oțetul balsamic, uleiul de măsline și sosul de soia într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Sos De SoiaSos De Soia
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați varza mărunțită într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se toarnă amestecul de oțet balsamic peste varză și se aruncă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
VarzăVarză

Echipamente

DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista