Varză Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza roșie. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fodmap prietenoasă și vegană are 45 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă servește 9 și costă 49 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați varză, semințe de caras, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceapă Roșie Murată, Rola De Tort De Catifea Rosie, și Sos De Chile Roșu Sud-Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare. Se cântărește varza cu un castron mai mic umplut cu cutii.
Lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore, aruncând ocazional.
Aduceți oțetul și următoarele 4 ingrediente (prin ienibahar) la fiert într-o cratiță mare; reduceți focul și fierbeți 5 minute. Acoperiți și lăsați să stea la temperatura camerei 24 de ore.
Clătiți bine varza sub apă rece.
Scurgeți varza; strângeți uscat.
Puneți varza într-un castron mare.
Se strecoară amestecul de oțet printr-o strecurătoare peste un bol; aruncați solidele. Se amestecă 1 cană de apă și zahăr în oțet; se toarnă peste amestecul de varză, apăsând în jos pentru a se scufunda. Acoperiți și refrigerați 5 zile. A se păstra într-un recipient etanș la frigider până la 1 săptămână.