Varză Murată Rapidă

Varză Murată Rapidă
Varza murată rapidă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Această rețetă fără gluten și vegană servește 4 și costă 35 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 29 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, oțet de orez, sos de soia cu conținut scăzut de sodiu și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Încercați Salată De Varză Murată Rapid În Stil Japonez, Varză Murată, și Varză roșie murată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza într-un castron mediu cu usturoi. Aduceți oțet, sos de soia, zahăr și pastă de chile la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
Sos De SoiaSos De Soia
VarzăVarză
OțetOțet
UsturoiUsturoi
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se toarnă amestecul de oțet fierbinte peste varză; aruncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
OțetOțet
3
Lăsați să stea cel puțin 30 de minute.

Echipamente

DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista