Varză Italiană

Varză Italiană
Varza Italiană ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 55 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 4 și costă 27 de cenți pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Un amestec de sare și piper măcinat, usturoi, varză și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Cu o lingură scor de 87%, acest fel de mâncare este extraordinar. Rețete similare sunt Cârnați Italieni Și Gratin De Kale, Supă italiană de cârnați și varză, și Supă italiană de varză și cartofi.

Instrucțiuni

1
Gatiti varza intr-o cratita mare, acoperita la foc mediu-mare pana cand frunzele se ofilesc. Odată ce volumul de varză este redus la jumătate, descoperiți și amestecați usturoiul, uleiul de măsline și oțetul. Gatiti in timp ce amestecati inca 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
UsturoiUsturoi
KaleKale
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se adaugă sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper

Echipamente

DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate59
Revista