Varză de Bruxelles și sotă de varză
Rețeta de varză de Bruxelles și sotă de varză poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână nuci, ceapă, sare cușer și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, care este solid. Rețete similare sunt sote de varză de Bruxelles mărunțite, sote de varză de Bruxelles cu usturoi și sote de varză de Bruxelles cu usturoi.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți și amestecați salamul în ulei la foc mediu-mare timp de 3-5 minute sau până devine crocant.
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; rezerva picuraturile in tigaie.
Adăugați unt la picurare; se încălzește la foc mediu-mare.
Adăugați varza de Bruxelles, kale, ceapa, sare, cayenne și piper negru; gătiți și amestecați până când legumele sunt crocante și fragede.
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Se amestecă bulionul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când varza de Bruxelles sunt fragede. Se amestecă nucile și oțetul.
Serviți cu fâșii de salam.