Varză de Bruxelles și sotă de varză

Varză de Bruxelles și sotă de varză
Rețeta de varză de Bruxelles și sotă de varză poate fi făcută în aproximativ 30 de minute. Pentru 97 de cenți per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 135 de calorii, 6 g de proteine și 9 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus de Taste of Home. Dacă aveți la îndemână nuci, ceapă, sare cușer și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 56%, care este solid. Rețete similare sunt sote de varză de Bruxelles mărunțite, sote de varză de Bruxelles cu usturoi și sote de varză de Bruxelles cu usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, gătiți și amestecați salamul în ulei la foc mediu-mare timp de 3-5 minute sau până devine crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
1/4 De Kilogram De Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch1/4 De Kilogram De Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 InchSalam Tare Feliat Subțire, Tăiat în Fâșii De 1/4 Inch
2
Scoateți pe prosoape de hârtie cu o lingură cu fantă; rezerva picuraturile in tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Adăugați unt la picurare; se încălzește la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
4
Adăugați varza de Bruxelles, kale, ceapa, sare, cayenne și piper negru; gătiți și amestecați până când legumele sunt crocante și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
KaleKale
(tub Mare)(tub Mare)
5
Adăugați usturoiul; gătiți încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
6
Se amestecă bulionul; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și gătiți timp de 4-5 minute sau până când varza de Bruxelles sunt fragede. Se amestecă nucile și oțetul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
7
Serviți cu fâșii de salam.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Proaspătă MărunțităVarză Proaspătă Mărunțită
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista