Varză de Bruxelles și hașiș de slănină

Varză de Bruxelles și hașiș de slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Varza de Bruxelles și Hash de slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, cartofi Yukon gold, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit, Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit {Paleo}, și Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se scurge și se usucă. Umpleți cratița 3/4 plină cu apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați 1 Lingură. oțet; se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la mediu pentru a menține fierberea la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
4
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este crocantă, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 10 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, se sfărâmă aproximativ.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
6
Adăugați 1 Lingură. ulei la tigaie; creșteți căldura la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Întindeți cartofii și ceapa într-un singur strat și gătiți, netulburați, până devin aurii pe o parte, aproximativ 3 minute. Aruncați și gătiți cu 3 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
8
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se condimentează generos cu sare și piper; se transferă în farfurie cu slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
9
Adăugați restul de 2 lingurițe. ulei și varză de Bruxelles la tigaie; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați bulion; acoperiți și gătiți până când mugurii sunt doar fragezi, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 1 lingură. oțet. Întoarceți amestecul de cartofi și slănina în tigaie; condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
VarzăVarză
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Crăpați fiecare ou într-o ceașcă mică. Răsturnați ușor fiecare ou în apă fierbinte în cratiță. Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați să stea până când ouăle sunt doar setate, aproximativ 3 minute (4 până la 5 pentru gălbenușuri mai ferme). Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Împărțiți hash-ul în 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșii De Somon Afumat Pre-taiatFâșii De Somon Afumat Pre-taiat
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
13
Se presară cu sare și piper suplimentar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
DificultateGreu
Gata În42 m.
Porții12
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista