Varză de Bruxelles și hașiș de slănină
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură întreagă de 30? Varza de Bruxelles și Hash de slănină ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 12 și costă 52 de cenți pe porție. O porție conține 92 calorii, 5g de proteine, și 5g de grăsime. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 42 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de ceapă, cartofi Yukon gold, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit, Varză de Bruxelles și Hash de slănină cu ou prăjit {Paleo}, și Hash de varză de Bruxelles cu slănină, alune și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă sărată. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare. Reduceți căldura la mediu și gătiți până când cartofii sunt fragede, aproximativ 7 minute.
Se scurge și se usucă. Umpleți cratița 3/4 plină cu apă.
Adăugați 1 Lingură. oțet; se aduce la foc mic la foc mare. Reduceți căldura la mediu pentru a menține fierberea la foc mic.
Gătiți slănina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu până când este crocantă, întorcându-se după cum este necesar, aproximativ 10 minute în total.
Transferați pe o farfurie mare căptușită cu un prosop de hârtie. Când este suficient de rece pentru a fi manevrat, se sfărâmă aproximativ.
Adăugați 1 Lingură. ulei la tigaie; creșteți căldura la mediu-mare.
Întindeți cartofii și ceapa într-un singur strat și gătiți, netulburați, până devin aurii pe o parte, aproximativ 3 minute. Aruncați și gătiți cu 3 minute mai mult.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se condimentează generos cu sare și piper; se transferă în farfurie cu slănină.
Adăugați restul de 2 lingurițe. ulei și varză de Bruxelles la tigaie; saut 2 minute.
Adăugați bulion; acoperiți și gătiți până când mugurii sunt doar fragezi, cu aproximativ 5 minute mai mult. Se amestecă restul de 1 lingură. oțet. Întoarceți amestecul de cartofi și slănina în tigaie; condimentează cu sare și piper.
Crăpați fiecare ou într-o ceașcă mică. Răsturnați ușor fiecare ou în apă fierbinte în cratiță. Opriți focul, acoperiți tigaia și lăsați să stea până când ouăle sunt doar setate, aproximativ 3 minute (4 până la 5 pentru gălbenușuri mai ferme). Folosind o lingură cu fante, transferați ouăle pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Împărțiți hash-ul în 4 farfurii; acoperiți fiecare porție cu un ou.
Se presară cu sare și piper suplimentar.