Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto

Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto
Varza de Bruxelles și frigarui Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 30 de porții. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ulei de măsline, scobitori decorativi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto, Bacon Bourbon Brussels Sprout Skewers, și Frigarui marinat de varză de Bruxelles cu pilaf de orz de ghimbir pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, amestecați ulei, sirop, sare și piper pentru a amesteca. Tăiați varza de Bruxelles la bază și îndepărtați orice frunze exterioare din piele. Aruncați varza în amestec de ulei pentru a acoperi bine. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți varza în tigaie într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)5 Sau 6 Dovlecei Pattypan Mici, Tăiați în Sferturi (alegeți-i Pe Cei De Culoare Verde Deschis, Dar Grei Pentru Dimensiunea Lor)
VarzăVarză
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
3
Prăjiți, aruncând la fiecare 5 minute, până când mugurii sunt rumeniți, dar fragede, crocante, 10 până la 12 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
4
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, tăiați fiecare felie de prosciutto în fâșii de aproximativ 1 in. larg. Înfășurați ușor fiecare încolțit pe lungime într-o bandă prosciutto. Introduceți o scobitoare în baza fiecărui germen.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
6
Serviți la temperatura camerei.
7
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 2 până la 1 zi înainte; rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi continuați.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista