Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto
Varza de Bruxelles și frigarui Prosciutto este un fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 30 de porții. O porție conține 27 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Un amestec de piper, ulei de măsline, scobitori decorativi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 14%, ceea ce este destul de rău. Încercați Varză de Bruxelles și frigarui Prosciutto, Bacon Bourbon Brussels Sprout Skewers, și Frigarui marinat de varză de Bruxelles cu pilaf de orz de ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Într-un castron mare, amestecați ulei, sirop, sare și piper pentru a amesteca. Tăiați varza de Bruxelles la bază și îndepărtați orice frunze exterioare din piele. Aruncați varza în amestec de ulei pentru a acoperi bine. Tapetați o tigaie cu margini cu folie și puneți varza în tigaie într-un singur strat.
Prăjiți, aruncând la fiecare 5 minute, până când mugurii sunt rumeniți, dar fragede, crocante, 10 până la 12 minute în total.
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10 minute.
Între timp, tăiați fiecare felie de prosciutto în fâșii de aproximativ 1 in. larg. Înfășurați ușor fiecare încolțit pe lungime într-o bandă prosciutto. Introduceți o scobitoare în baza fiecărui germen.
Serviți la temperatura camerei.
Faceți înainte: pregătiți-vă prin Pasul 2 până la 1 zi înainte; rece, acoperit. Aduceți la temperatura camerei, apoi continuați.