Varză de Bruxelles rumenită cu portocale și nuci
Varza de Bruxelles rumenită cu portocale și nuci ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 90 de calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8 și costă 96 de cenți pe porție. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Un amestec de piper, ulei de nucă, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Cu o lingură scor de 89%, acest fel de mâncare este super. Încercați Varză De Bruxelles Rumenită În Tigaie, Varza de Bruxelles cu usturoi rumenit, și Varză De Bruxelles Rumenită Cu Alune Și Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Răspândiți uniform uleiul de nucă pe fundul unei tigaie mari și grele la foc mediu-mare.
Așezați jumătățile de varză de Bruxelles în tigaie tăiată cu fața în jos. Gatiti 5 pana la 10 minute, pana cand laturile taiate se rumenesc usor.
Turnați suc de portocale peste muguri în tigaie și continuați să gătiți 5 minute sau până când mugurii sunt fragede.
Transferați într-un castron mare.
Așezați nucile într-o tigaie mică la foc mediu. Gatiti 5 minute, amestecand frecvent, pana se prajeste usor. Aruncați ușor varza de Bruxelles cu nuci prăjite și coajă de portocală. Se condimentează cu sare și piper.