Varză de Bruxelles cu șalotă și carne de porc sărată

Varză de Bruxelles cu șalotă și carne de porc sărată
Varza de Bruxelles cu șalotă și carne de porc sărată este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, șalotă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă, și Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Blanch sare de porc într-o cratiță mare deapă fiartă timp de 1 minut. Folosind o lingură cu fantă, transferați carnea de porc sărată pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte. Faceți înainte: carnea de porc sărată poate fi albită cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Gatiti carnea de porc sarata intr-un Skillet mare si greupeste foc mediu, amestecand ocazional,pana cand aproximativ 3/4 cana de grasime este redata, 10-12minute. Strecurați cu grijă picăturile într-un castron mic; întoarceți 2 linguri de picături și carne de porc în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
3
Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de porc sarată este rumenită și crocantă, 5-6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
4
Transferla prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Reduceți căldura la mediu.
6
Adăugați 2 linguripicături în tigaie; adăugați șalotă, tăiați părțile în jos. Gatiti, intoarcandu-va o data sau de doua ori, pana ladelicat și rumenit, 10-12 minute. Se condimenteazăcu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați șalotele într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Creșteți căldura la mediu-mare.
9
Adăugați2 linguri mai multe picături de porc de sare în tigaie.Lucrând în 2 loturi și adăugând încă 2 linguri de picături între loturi, gătiți germeni de Bruxelles, întorcându-vă ocazional, până când este delicat și rumenit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare De PorcSare De Porc
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Transferați brusselssprouts pe platou cu eșalotă. Faceți înainte: se pot face Șalote și varză de Bruxelles cu 1 oră înainte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
11
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți șalotele și mugurii de Bruxelles împreună în aceeași tigaie la căldură medie înainte de a continua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Stropiți șalotele și varza de Bruxelles CU1 lingură de suc de murături. Condimentează după gust cusare și piper și încă 1 lingură de muratsuc, dacă se dorește. Împrăștiați carnea de porc cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Suc De MurăturiSuc De Murături
Sare De PorcSare De Porc
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
PiperPiper
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista