Varză de Bruxelles cu șalotă și carne de porc sărată
Varza de Bruxelles cu șalotă și carne de porc sărată este o fără gluten, primar și întreg 30 garnitură. Această rețetă servește 10. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 0g de grăsime, și un total de 31 calorii. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, șalotă, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este super. Încercați Varză de Bruxelles cu slănină și șalotă, Varză de Bruxelles și eșalotă saut, sub formă de șalotă, și Șalotă caramelizată și varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Blanch sare de porc într-o cratiță mare deapă fiartă timp de 1 minut. Folosind o lingură cu fantă, transferați carnea de porc sărată pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge. Pune deoparte. Faceți înainte: carnea de porc sărată poate fi albită cu 1 zi înainte.Acoperiți și răciți.
Gatiti carnea de porc sarata intr-un Skillet mare si greupeste foc mediu, amestecand ocazional,pana cand aproximativ 3/4 cana de grasime este redata, 10-12minute. Strecurați cu grijă picăturile într-un castron mic; întoarceți 2 linguri de picături și carne de porc în tigaie.
Creșteți căldura la mediu-mare și gătiți, amestecând ocazional, până când carnea de porc sarată este rumenită și crocantă, 5-6 minute.
Transferla prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Reduceți căldura la mediu.
Adăugați 2 linguripicături în tigaie; adăugați șalotă, tăiați părțile în jos. Gatiti, intoarcandu-va o data sau de doua ori, pana ladelicat și rumenit, 10-12 minute. Se condimenteazăcu sare și piper.
Transferați șalotele într-un platou de servire.
Creșteți căldura la mediu-mare.
Adăugați2 linguri mai multe picături de porc de sare în tigaie.Lucrând în 2 loturi și adăugând încă 2 linguri de picături între loturi, gătiți germeni de Bruxelles, întorcându-vă ocazional, până când este delicat și rumenit.
Transferați brusselssprouts pe platou cu eșalotă. Faceți înainte: se pot face Șalote și varză de Bruxelles cu 1 oră înainte.
Lăsați să stea la temperatura camerei.Reîncălziți șalotele și mugurii de Bruxelles împreună în aceeași tigaie la căldură medie înainte de a continua.
Stropiți șalotele și varza de Bruxelles CU1 lingură de suc de murături. Condimentează după gust cusare și piper și încă 1 lingură de muratsuc, dacă se dorește. Împrăștiați carnea de porc cu sare.