Varză de Bruxelles cu slănină și brânză

Varză de Bruxelles cu slănină și brânză
Varza de Bruxelles cu slănină și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 400 de calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare kosher, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Macaroane și brânză cu varză de Bruxelles și slănină, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și parmezan, și Frittata cu varză de Bruxelles, slănină și brânză de capră pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Așezați slănina într-o tigaie de 10 inci cu față dreaptă și puneți-o la foc mediu-mare. Gatiti slanina pana se rumeneste si se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Scoateți slănina și toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură de grăsime, din tigaie folosind o lingură cu fante. Reduceți căldura la minim.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Adăugați ceapa și gătiți doar până devin semi-translucide, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
5
Adăugați sarea și mărul și continuați să gătiți încă un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
SareSare
6
Adăugați varza de Bruxelles, smântâna grea și muștarul și gătiți doar până când varza de Bruxelles se încălzește, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Cremă GreaCremă Grea
MuștarMuștar
7
Se ia de pe foc și se amestecă slănina, brânza albastră și nucșoara.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză AlbastrăBrânză Albastră
NucșoarăNucșoară
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
8
Serviți imediat.
9
Tăiați capătul tulpinii varzei de Bruxelles și îndepărtați orice frunze exterioare îngălbenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
10
Tăiați fiecare varză de Bruxelles în jumătate de sus în jos.
11
Așezați varza de Bruxelles, apa și sarea într-un saucier de 3 până la 4 litri și acoperiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
SareSare
12
Se pune la foc mare și se gătește 5 minute sau până se înmoaie.
13
Scoateți și serviți imediat.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista