Varză de Bruxelles cu slănină și brânză
Varza de Bruxelles cu slănină și brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.52 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 400 de calorii, 14g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână sare kosher, sare kosher, varză de Bruxelles și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 62%, ceea ce e bine. Încercați Macaroane și brânză cu varză de Bruxelles și slănină, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină și parmezan, și Frittata cu varză de Bruxelles, slănină și brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Așezați slănina într-o tigaie de 10 inci cu față dreaptă și puneți-o la foc mediu-mare. Gatiti slanina pana se rumeneste si se rumeneste.
Scoateți slănina și toată grăsimea, cu excepția a 1 lingură de grăsime, din tigaie folosind o lingură cu fante. Reduceți căldura la minim.
Adăugați ceapa și gătiți doar până devin semi-translucide, aproximativ 3 minute.
Adăugați sarea și mărul și continuați să gătiți încă un minut.
Adăugați varza de Bruxelles, smântâna grea și muștarul și gătiți doar până când varza de Bruxelles se încălzește, aproximativ 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se amestecă slănina, brânza albastră și nucșoara.
Tăiați capătul tulpinii varzei de Bruxelles și îndepărtați orice frunze exterioare îngălbenite.
Tăiați fiecare varză de Bruxelles în jumătate de sus în jos.
Așezați varza de Bruxelles, apa și sarea într-un saucier de 3 până la 4 litri și acoperiți.
Se pune la foc mare și se gătește 5 minute sau până se înmoaie.
Scoateți și serviți imediat.