Varză de Bruxelles cu roșii, măsline și slănină

Varza de Bruxelles cu roșii, măsline și slănină ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 123 calorii. Pentru $1.18 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, usturoi îmbuteliat, varză de Bruxelles și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor minunat spoonacular de 88%. Încercați Varză de Bruxelles, slănină și paste de roșii uscate la soare, Varză de Bruxelles cu slănină și sos de roșii uscate la soare, și Bacon Varza De Bruxelles (Yum!) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dezghețați parțial varza de Bruxelles în cuptorul cu microunde la 3 1/2 minute; tăiați varza în jumătate. Pune deoparte.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare antiaderenta la foc mediu pana cand este crocanta.
Scoateți slănina din tigaie, rezervând 1 lingură de picături în tigaie.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie; se sfărâmă și se lasă deoparte.
Adăugați ceapa la picături în tigaie; saut 2 minute.
Adăugați usturoi; saut 1 minut. Se amestecă varza de Bruxelles; gatiti, amestecand ocazional, 4 minute sau pana cand amestecul se rumeneste. Se amestecă roșiile și următoarele 3 ingrediente; gatiti pana se incalzeste bine.
Presară deasupra slănină rezervată.