Varză de Bruxelles cu Pancetta

Varză de Bruxelles cu Pancetta
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețete pentru repertoriul dvs., varza de Bruxelles cu Pancetta ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 209 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,86 USD pe porție. 92 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați varză de Bruxelles, căței de usturoi, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Pancetta, Varză de Bruxelles cu Pancetta, și Varză de Bruxelles cu Pancetta pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Gatiti partial varza de Bruxelles intr-o oala mare cu apa sarata clocotita, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
3
Scurgere.
4
Între timp, încălziți uleiul într-o tigaie mare și grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Se adaugă pancetta și se sotează până începe să fie crocantă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1/2 Cană De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
6
Se adaugă usturoiul și se sotează până devine auriu pal, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați varza de Bruxelles în aceeași tigaie și sotati până se încălzește și începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
Sare și PiperSare și Piper
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați bulionul și fierbeți până când bulionul se reduce suficient pentru a acoperi varza de Bruxelles, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză De BruxellesVarză De Bruxelles
BulionBulion
9
Servește.

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Italianul poate fi asociat cu Chianti, Verdicchio și Trebbiano. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum) cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Tenuta di Nozzole Chianti Classico Riserva (Magnum)
Arome de cireșe și violete, arome persistente și rotunjite de condimente și ciuperci. Structură excelentă cu finețe elegantă.Se asortează bine cu carne și sosuri de paste din carne, păsări de curte și brânzeturi tari.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate16
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista