Varză de Bruxelles cu ceapă caramelizată și migdale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu ceapă caramelizată și migdale. Această rețetă servește 12 și costă 66 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 3G de grăsime, și un total de 81 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, unt, căței de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 29 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 50%, care este solid. Încercați Varză de Bruxelles cu șuncă și ceapă caramelizată, Varza de Bruxelles cu ceapa caramelizata, și Varză de Bruxelles, ceapă caramelizată și nuci pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare, adâncă, antiaderentă, la foc mediu.
Adăugați ceapa; acoperiți și gătiți 3 minute. Descoperiți și gătiți 10 minute, amestecând frecvent.
Adăugați usturoi; sotati 1 minut.
Adăugați varza de Bruxelles; acoperiți și gătiți 5 minute sau până când sunt crocante.
Combinați oțetul și următoarele 3 ingrediente; adăugați la amestecul de varză de Bruxelles, aruncând ușor. Sus cu migdale.