Varză de Bruxelles cu castane și slănină
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați varza de Bruxelles cu castane și slănină. Pentru $1.59 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână șalotă, nucșoară, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Varză de Bruxelles cu castane și slănină, Varză de Bruxelles cu slănină și castane, și Varză De Bruxelles Și Castane Cu Slănină.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Aruncați castanele în ulei și puneți-le pe o foaie de copt cu margini.
Coaceți, întorcându-vă des, până când sunt ușor prăjite, dar nu uscate, 10 până la 15 minute.
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Adăugați varza de Bruxelles și gătiți până la verde strălucitor și doar fraged, aproximativ 6 minute.
Scurgeți și clătiți cu apă rece.
Gatiti slanina intr-o tigaie mare la foc mediu, amestecand des, pana aproape crocant.
Scurgeți slănina într-o strecurătoare, rezervând grăsimea într-un bol.
Ștergeți tigaia și adăugați 3 linguri. grăsime de slănină rezervată.
Adăugați șalotă și gătiți, amestecând des, până se înmoaie și începe să se rumenească, aproximativ 3 minute.
Adăugați varza de Bruxelles scursă și gătiți, amestecând des și adăugând mai multe grăsimi, dacă este necesar, până se rumenesc și încep să fie crocante, aproximativ 6 minute.
Se presară sare, piper, nucșoară și suc de lămâie, amestecând pentru a se combina.
Se transferă într-un bol de servire și se acoperă cu slănină rezervată și castane.