Varză, cârnați polonezi și Pierogies
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Varza, cârnații polonezi și pierogii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 466 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, varză savoy, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză, Cârnați Polonezi Și Pierogies, Varză Cu Cârnați Polonezi, și Cârnați și varză poloneză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați varza, untul și ciupercile într-o oală mare sau cuptor olandez cu capac. Se condimentează cu sare condimentată și se toarnă berea. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe la foc mic. În timp ce varza fierbe, combinați kielbasa, usturoiul, ceapa, sosul Worcestershire și oțetul balsamic într-o tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până când ceapa a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de cârnați în amestecul de varză, recuperați-vă și continuați să fierbeți până când varza este fragedă, cu aproximativ 15 până la 20 de minute mai mult.
Cu aproximativ 15 minute înainte ca varza să fie gata, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pierogiile și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand pierogiile plutesc in varf, 5 pana la 10 minute; scurgere.
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie curată la foc mediu-mare.
Adăugați pierogiile scurse și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Amestecați ușor pierogiile rumenite și roșiile tăiate cubulețe în amestecul de varză și gătiți 5 până la 10 minute pentru a reîncălzi.