Varză, cârnați polonezi și Pierogies

Varză, cârnați polonezi și Pierogies
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten? Varza, cârnații polonezi și pierogii ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 6 porții cu 466 calorii, 17g de proteine, și 37g de grăsime fiecare. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, varză savoy, cârnați kielbasa și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii alimentelor din Europa de Est. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză, Cârnați Polonezi Și Pierogies, Varză Cu Cârnați Polonezi, și Cârnați și varză poloneză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați varza, untul și ciupercile într-o oală mare sau cuptor olandez cu capac. Se condimentează cu sare condimentată și se toarnă berea. Se aduce la fierbere la foc mare, apoi se reduce focul la mediu-mic, se acoperă și se fierbe la foc mic. În timp ce varza fierbe, combinați kielbasa, usturoiul, ceapa, sosul Worcestershire și oțetul balsamic într-o tigaie. Aduceți la foc mic la foc mediu-mare și gătiți până când ceapa a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Amestecați amestecul de cârnați în amestecul de varză, recuperați-vă și continuați să fierbeți până când varza este fragedă, cu aproximativ 15 până la 20 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Betisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți MiciBetisoare De Carne Cu Aromă De Pepperoni Fiecare), Tăiate în Bucăți Mici
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
KielbasaKielbasa
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Un Plic De 28 G De Mix De Ciocolată CaldăUn Plic De 28 G De Mix De Ciocolată Caldă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns1 Baton De Unt, Plus 3 Linguri Topite Pentru Uns
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Cu aproximativ 15 minute înainte ca varza să fie gata, umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați pierogiile și reveniți la fierbere. Gatiti pana cand pierogiile plutesc in varf, 5 pana la 10 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie curată la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați pierogiile scurse și gătiți până se rumenesc pe ambele părți, aproximativ 5 minute. Amestecați ușor pierogiile rumenite și roșiile tăiate cubulețe în amestecul de varză și gătiți 5 până la 10 minute pentru a reîncălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista